Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Quiet Spray by The Lemonade Stand


Την ιδέα αυτή την είχα ανακαλύψει στο Pinterest καιρό πριν.
Το Pinterest με παρέπεμψε στο blog The Lemonade Stand .Την λάτρεψα απο την πρώτη στιγμή και παρόλο που περίμενα να αδείασει κάποιο αντίστοιχο μπουκάλι για να μπορέσω να το φτιάξω, τελικά βρήκα αυτό το πανέμορφο πράσινο μπουκάλι σε πολύ γνωστό μαγαζί με μόλις 1 Ευρώ (στείλτε μου προσωπικό μήνυμα στην φόρμα επικονωνίας του blog για το όνομα του μαγαζιού). Μετά εκτύπωσα την εικόνα που έχω κολλήσει πάνω, την οποία βρήκα στο παρακάτω blog (εκεί θα βρείτε και άλλες ενδιαφερουσες ετικέτες)
  3rd Grade Fun . 

Η συγκεκριμένη blogger δεν  έχει πρόβλημα να το μοιραστεί μαζί μας :) Με το που το εμφάνισα στην τάξη, οι μαθητές μου φυσικά και ενθουσιάστηκαν. Όταν ξεφευγουν κάνω πως τους ψεκάζω με το Quiet Spray και καταλαβαίνουν οτι ξέφυγαν λιγάκι. Εγραψα 'κάνω πως τους ψεκάζω' γιατί τώρα που έχει ακόμα κρύο το μπουκάλι είναι άδειο, τον Μάιο ίσως και να του βάλω λίγο νεράκι ;) 
Απο ότι έχω καταλάβει η αρχική ιδέα ήρθε απο το blog Mrs. Karens Class
Enjoy!!

5 σχόλια :

  1. Για να καταλαβω κανεις οτι ψεκαζεις αρα δεν βρεχονται τα παιδια γιατι στην αρχη που το ειχα δει κι εγω στο pinterest με προβληματισε το γεγονος οτι ισως να εχουμε παραπονα απο γονεις αμα βρεχουμε τα παιδια τους ειδικα τα πιο μικρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν πρωτοείδα την ιδέα στο pinterest.. Έτσι αποφάσισα να το έχω τελείως άδειο το χειμώνα και την Άνοιξη βάζω λίγο νεράκι αλλά ψεκάζω στον αέρα.. Αυτό είναι καλύτερο έτσι κι αλλιώς πιστεύω για να μην στοχοποιώ και κάποιο συγκεκριμένο παιδάκι κάθε φορά.. Το χρησιμοποίησα πέρυσι όλη τη χρονιά και θα το χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε και φέτος... :D

      Διαγραφή
  2. Καταπληκτικό!!! Πάντα ζητούσα κάτι ανάλογο. Σ' ευχαριστώ, Emma!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ ωραία ιδέα.Υπάρχει μόνιμα στην τάξη μου.Είναι σημαντικό να καταλάβουν τα παιδιά πως όταν το χρησιμοποιείτε είναι ανάγκη να μείνουν ήσυχα. Ακριβώς επειδή είναι μια ιδέα που αρέσει και σε εκείνα, είναι εύκολο να το παρουν σαν παιχνίδι και να κάνουν επίτηδες φασαρία για να τα ψεκάσετε. Χαίρομαι που την βρήκατε χρήσιμη!!!

      Διαγραφή
    2. Είναι όντως πολύ ωραία ιδέα.Υπάρχει μόνιμα στην τάξη μου.Είναι σημαντικό να καταλάβουν τα παιδιά πως όταν το χρησιμοποιείτε είναι ανάγκη να μείνουν ήσυχα. Ακριβώς επειδή είναι μια ιδέα που αρέσει και σε εκείνα, είναι εύκολο να το παρουν σαν παιχνίδι και να κάνουν επίτηδες φασαρία για να τα ψεκάσετε. Χαίρομαι που την βρήκατε χρήσιμη!!!

      Διαγραφή