Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

'I Can Read' Poster!!!

Η φετινή χρονιά ξεκινάει και εγώ όπως κάθε χρόνο ψάχνω τρόπους για να ενθουσιάσω τους νέους μικρούς μου μαθητές ώστε να φύγουν από το πρώτο μάθημα και να θέλουν πως και πως να επιστρέψουν για το επόμενο. Ψάχνοντας λοιπόν πολύ μέσα στο καλοκαίρι αποφάσισα να τους φτιάξω ένα poster (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν εικόνα σε διαδραστικό πίνακα κλπ) το οποίο οι μαθητές της Junior A θα μπορούν να διαβάσουν ακόμα και αν έχουν έρθει καθόλου σε επαφή με τη γλώσσα.

Έτσι θα τους περάσω πως αυτό που ξεκινάμε μαζί είναι εύκολο και ήδη γνωρίζουν πολλά. Νομίζω πως θα αναγνωρίσουν και θα μπορούν να διαβάσουν τα περισσότερα από τα παραπάνω logos. Υπάρχουν τόσα ακόμα που θα μπορούσαμε να βάλουμε. Θα δοκιμάσω να τους δείξω την αφίσα στο πρώτο μας μάθημα την επόμενη εβδομάδα και θα δω πως θα πάει. Πιστεύω όμως πως θα ενθουσιαστούν βλέποντας πως μπορούν να διαβάσουν Αγγλικά! 
Κατεβάστε το Poster από το παρακάτω link δωρεάν και αν θέλετε απλά εκτυπώστε το έγχρωμο σε μέγεθος Α4 ή και μεγαλύτερο (Το έφτιαξα σε πρόγραμμα για posters άρα λογικά θα βγει μια χαρά).
Καλή σχολική χρονιά σε όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου