Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Minibook of Family

Μάθαμε τα μέλη της οικογένειας στα αγγλικά και για να τα εμπεδώσουμε φτιάξαμε αυτό το όμορφο και εύκολο βιβλιαράκι με τη βοήθεια του blog http://www.marchena35.com/ από το οποίο βρήκαμε την εικόνα παρακάτω και την φωτοτυπήσαμε..
. Το κάθε παιδί έβαψε είτε ολόκληρη την οικογένεια ή μόνο τα μέλη που υπάρχουν στην δική του.. Το καλύτερο κομμάτι ήταν όταν τελειώσαμε, διπλώσαμε και ενώσαμε τις σελίδες με το συρραπτικό το βιβλιαράκι μας και τα παιδιά διάβασαν τα βιβλιαράκια τους ένα ένα.. Τέτοιες εργασίες είναι σημαντικές στην τάξη διότι όταν το παιδί ασχολείται μαθαίνει καλύτερα και επίσης τέτοιες εργασίες βοηθούν και τους γονείς στο σπίτι (που τα παιδάκια τους θα διαβάσουν κι εκεί το βιβλιαράκι) να συνειδητοποιήσουν πως στην τάξη γίνεται δουλειά, κάτι το οποίο πολλές φορές ίσως και να μην καταλαβαίνουν.



1 σχόλιο :

  1. Για να μειώσετε τον θόρυβο και να σας βοηθήσουμε να εξασφαλίσετε χρηματοδότηση για την επιχείρησή σας και τα προσωπικά σας δάνεια, θα συστήσω τον κ. Benjamin Lee για επιχειρηματικά και προσωπικά δάνεια.
    Παρακαλώ στείλτε email στο: 247officedept@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή