Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Easter Videos, Activity and Colouring Pages...

Αυτά είναι δύο πολύ ωραία βίντεο που μπορείτε να δείξετε στους μικρούς σας μαθητές την τελευταία εβδομάδα πριν από το Πάσχα.
Αν είναι πολύ μικρά δεν θα καταλαβαίνουν τα πάντα όσον αφορά τα Αγγλικά όμως το νόημα θα το καταλάβουν. Είναι ευχάριστα και το δεύτερο είναι και αρκετά αστείο. Παρακάτω σας έχω μία δραστηριότητα στην οποία τα παιδιά πρέπει να βάψουν αυγά. Το κάθε αυγό έχει ένα νούμερο και με βάση το νούμερο αυτό θα το χρωματίσουν.

 Εναλλακτικά μπορείτε να τους δώσετε μια φωτοτυπία να χρωματίσουν. Παρακάτω σας έχω ανεβάσει μερικές από τις αγαπημένες μου που έχω βρει στο διαδίκτυο.








2 σχόλια :

  1. Πως μπορούμε να προβάλουμε το 2ο βιντεάκι μέσω You tube? Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα καλησπέρα, το βίντεο δεν υπάρχει πια στο YouTube όμως ευτυχώς το έχω αποθηκευμένο στον υπολογιστή μου. Θα σου το στείλω σε e-mail αν θες να μου στείλεις με προσωπικό μήνυμα το email σου ( για να το κάνεις μπορείς να πας στην στήλη Contact Emma στα δεξιά σου) αλλιώς σε προσωπικό μήνυμα στην σελίδα του Τeacherries στο facebook (επίσης θα το βρεις δεξιά). Αν πάλι θες μπορείς να ανοίξεις από τον υπολογιστή σου το Blog και να το δείξεις μέσω του Βlog. Ελπίζω πραγματικά να βοήθησα. Έμμα

      Διαγραφή