Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

DIY Alphabet Puzzle!!!

Σήμερα σας έχω μια απλή και όμορφη ιδέα που άρεσε πολύ στις τάξεις μου! Ένα diy alphabet puzzle που έφτιαξα πανεύκολα και με τη βοήθεια του έκανα επανάληψη του αλφάβητου στα παιδιά της junior B αλλά και εξάσκηση στα παιδιά της junior A που τώρα το μαθαίνουν.
Αγόρασα με περίπου 1-2ευρώ το λευκό puzzle από κατάστημα (στείλτε μου στο πλαίσιο Contact Emma στα δεξιά του blog και θα σας πω όπως πάντα το όνομα) και έγραψα πάνω στα κομμάτια τα κεφαλαία γράμματα. Το συγκεκριμένο puzzle έχει 25 κομμάτια κι έτσι, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες έγραψα τα γράμματα X,Y μαζί σε ένα κομμάτι για να γράψω και τα 26 του Αγγλικού αλφαβήτου. Έπειτα αφαίρεσα τα κομμάτια και έγραψα στην κάτω πλευρά του puzzle τα μικρά γράμματα. Έτοιμο να το φτιάξουν οι μικροί μου μαθητές ενώνοντας τα κεφαλαία με τα μικρά γράμματα. Όλη η διαδικασία φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες!!!






5 σχόλια :

  1. Αχ τέλειο Εμμα μου! Κ να σκεφτείς προσπαθώ εδω κ μέρες να αυτοσχεδιάσω για κάτι τέτοιο αλλά δεν μου βγαινειιι!! Πες το κατάστημα που σου έλυσε τα χέρια! Ευχαριστώ πολύ!💗❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία ιδέα. Από που μπορούμε να αγοράσουμε το Puzzle;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα <3 Αν θέλετε γράψτε μου στο πλαίσιο Contact Emma (στα δεξιά του blog) ή στη σελίδα του Τeacherries στο facebook (πάλι στα δεξιά θα βρείτε το σηματάκι του facebook) και θα σας απαντήσω αμέσως σε προσωπικό μήνυμα!!

      Διαγραφή